Velkommen hos

Cotton Wear Varde

Cotton Wear er en levende butik fyldt med inspiration – og vi hjælper altid gerne med strikkehjælp og vejledning, uanset om du besøger vores butik i Varde eller her på nettet.

Som noget nyt, leverer vi gratis dine varer til døren, hvis du bor i Varde. Kontakt os, hvis du ønsker at bestille.

Inspiration TIL DIG

Sweater no 28

Vi er vilde med Sweater no. 28 af My Favorite Things Knitwear, og har strikket den op i to forskellige garnkombinationer. 

Én i Isager Spinni, Isager Alpaca 1 og Kashmir Lux fra Familien Davidsen, og én i Lammeuld og Kashmir Lux fra Familien Davidsen, og silk mohair fra Hjertegarn.

Udvalgte produkter

69,00 kr.

38,00 kr.

70,00 kr.

Vores historie

Hvor er det dejligt, I er her

Jeg hedder Sanne, og til dagligt driver jeg Cotton Wear – en hyggelig specialforretning, der ligger lige i centrum af Varde, mellem de 2 gågader. 

Jeg har altid været en sypige, og det hele startede tilbage i 1980erne, hvor jeg havde en stofbutik i mine forældres hønsehus på Fyn. I 1994 åbnedes dørene til Cotton Wear i Vestergade, hvor der udelukkende blev solgt stof.

To år senere flyttede jeg til butikken i Smedegade, hvor vi ligger den dag i dag, og hylderne er fyldt op med garn, i stedet for stof. D. 7 marts kan butikken fejre 30 års jubilæum, og jeg er stolt og glad for, at jeg har så mange trofaste kunder, at vi har kunnet være her i så mange år.

Vi lægger en stor ære i at rådgive og give personlig betjening, og vi hjælper også gerne med reparation af tøj. 

Vi glæder os til at hjælpe dig! 

Venlig hilsen Sanne