Velkommen hos

Cotton Wear Varde

Cotton Wear er en levende butik fyldt med inspiration – og vi hjælper altid gerne med strikkehjælp og vejledning, uanset om du besøger vores butik i Varde eller her på nettet.

Som noget nyt, leverer vi gratis dine varer til døren, hvis du bor i Varde. Kontakt os, hvis du ønsker at bestille.

Inspiration TIL DIG

Stockholm slipover mini x mood sweater

Når ens børn efterspørger strik i alle regnbuens farver, er det ikoniske mønster fra Mood sweater et oplagt valg, når der skal leges med farver. 

Vesten her er en blanding mellem Petiteknits ‘stockholm slipover mini’ og ‘Mood sweater’ fra Spektakelstrik – strikket i det skønne Peru wool. 

Udvalgte produkter

70,00 kr.

68,00 kr.

50,00 kr.

Vores historie

Hvor er det dejligt, I er her

Jeg hedder Sanne, og til dagligt driver jeg Cotton Wear – en hyggelig specialforretning, der ligger lige i centrum af Varde, mellem de 2 gågader. 

Jeg har altid været en sypige, og det hele startede tilbage i 1980erne, hvor jeg havde en stofbutik i mine forældres hønsehus på Fyn. I 1994 åbnedes dørene til Cotton Wear i Vestergade, hvor der udelukkende blev solgt stof.

To år senere flyttede jeg til butikken i Smedegade, hvor vi ligger den dag i dag, og hylderne er fyldt op med garn, i stedet for stof. D. 7 marts kan butikken fejre 30 års jubilæum, og jeg er stolt og glad for, at jeg har så mange trofaste kunder, at vi har kunnet være her i så mange år.

Vi lægger en stor ære i at rådgive og give personlig betjening, og vi hjælper også gerne med reparation af tøj. 

Vi glæder os til at hjælpe dig! 

Venlig hilsen Sanne