Leveringsbetingelser

 

Læs venligst nedenstående betingelser for køb og levering i CottonWear`s webshop, før du gennemfører din ordre.

Levering 
Når vi har modtaget din ordre, sender vi dig en e-mail, som bekræfter, at din ordre er registreret i vores system. Ordrer vil normalt blive afsendt inden for ganske få dage. I tilfælde af at leveringen forsinkes mere end 5 dage (fx. på grund af restordre), sender vi dig en e-mail herom.

Vi tager forbehold for prisændringer eller fejl i prisangivelser. 

  
 

Forsendelsesomkostninger
Webshoppen tillægger automatisk forsendelser følgende forsendelsesomkostninger:

Danmark: DKK 39
 
Leveringen sker med Post Danmark. Ordrer under DKK 200 sendes så vidt muligt som brev, hvilket normalt er væsentligt billigere. Ordre over DKK 200 sendes af forsikringshensyn altid som pakke.

Hvis du fortryder et køb
Hvis du fortryder et køb, kan du levere varen tilbage til Cotton Wear inden for 14 dage. Det gælder dog kun, hvis varen leveres tilbage i samme stand, som du modtog den. Stof kan ikke returneres. Det betyder bl.a. at labels skal være ubrudte og den originale kit-emballage skal være ubeskadiget. Bemærk venligst at forsendelsesomkostningen for tilbageleveringen skal du selv betale.

Meddel os venligst på forhånd på mail, at du ønsker at levere en vare tilbage. Send din mail till cottonwearvarde@gmail.com
.  Angiv tydeligt hvilket ordrenummer, det gælder, og nummeret på den bankkonto, som beløbet skal sættes ind på, hvor vi straks vi indsætte hele beløbet, så snart vi har modtaget varerne retur.

Hvis der er fejl i leveringen eller varen er ufuldstændig eller beskadiget
Hvis der skulle være fejl i leveringen eller varen er ufuldstændig eller beskadiget - orienter os venligst på mail, cottonwearvarde@gmail.com, inden du sender varen retur. Kan reklamationen anerkendes, afholder vi forsendelsesomkostninger og ansvar for forsendelsen. I tilfælde af uenighed følger vi reglerne og retningslinjerne i den danske forbrugerlovgivning.

Uafhentede ordrer
I tilfælde af at en ordre ikke afhentes og sendes retur til CottonWear, tilbagebetaler vi ikke de afholdte forsendelsesomkostninger.

Kontakt- og returneringsadresse er:
CottonWear
Smedegade 9
6800  Varde
Danmark
Tlf.  +45 75 22 33 00  

 
CVR nr. 17 20 59 35

E-mail:  Cottonwearvarde@gmail.com
Cotton Wear | CVR: 17205935 | Smedegade 9, 6800 Varde  | Tlf.: + 45 75 22 33 00