Produkt

Esther

PRODUKTBESKRIVELSE

Esther by Permin er et alsidigt garn, grundet dets klassiske komposition og budgetvenlige pris. Esther by Permin er velegnet til næsten al strik, fordi den er let og kradsefri og også fungerer godt med for eksempel klassisk mohair eller Bella.
Esther kan anvendes såvel som til fair isle mønsterstrik, babystrik og herrestrik, og farvekortet består af både fuldfarvede og melerede farver.

SPECIFIKATIONER

  • 55% uld og 45% bomuld
  • Løbelængde: ca. 230m på 50g
  • Vejledende strikkefasthed: 26m/36p = 10 cm. På p. 3 mm

VASKEANVISNING

Når du er færdig med dit strik, anbefaler Permin, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

Dette garn kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler dog, at du kender din vaskemaskine godt eller vasker en strikkeprøve først for at undgå uforudsete overraskelser. Vask ved at komme dit strik i en vaskepose, brug uldvaskemiddel og vask på maskinens uldprogram. Centrifuger evt. herefter på lave omdrejninger eller rul det ind i et håndklæde for at presse det overskydende vand ud. Lad herefter dit strik tørre fladt på et håndklæde i de mål, som opskriften angiver.

 

Pris: 38,00 kr.

Pris: 38,00 kr.

Andre produkter