Produkt

Isager Spinni

PRODUKTBESKRIVELSE

Isager Spinni er et entrådet uldgarn.

Strikket i enkelttråd egner det sig rigtig godt til kniplingsstrikkede tørklæder, og det udmærker sig ved at bevare sin fine struktur, så tørklædet ikke ”falder sammen”. Strikket rundt på rundpind, vil det strikkede stof have tendens til at vride sig skævt, medmindre det strikkes i kombination med andre garner. Strikkes der mønsterstrikning, vil det som regel ikke være et problem. I mønsterstrikning med flere farver kan Spinni indgå som en af kvaliteterne, og garnet er med sin smukke og karakteristiske struktur et fint element i det strikkede stof.

Egner sig som følgetråd som erstatning for mohair.

Hvert fed er på 50 g og der lægges 2 fed i hver banderole = 100 g.
Når man tager banderolen af, er det let at dele de to fed = 2 x 50 g.
I butikken deler vi gerne, så du kan nøjes med ét fed, hvis du kun har behov for 50 g, ligesom vi gerne hjælper med at vinde garnet op.

De anviste farver er dem, vi har på lager – har du brug for andre farver, så kontakt os endelig, så kan de bestilles hjem.

Den angivne pris er pr. 50 g.

 

SPECIFIKATIONER

 • 100% uld
 • Løbelængde 600 m / 100 g
 • Vejledende strikkefastheder:
  • Spinni: pind 3 = 26 m/ 30 p
  • Spinni + Alpaca 1: pind 3 = 24 m / 28 p
  • Spinni + Alpaca 2/highland wool: pind 3,5 = 20 m / 26 p
  • Spinni + Silk Mohair: pind 4 = 18 m / 24 p

VASKEANVISNING

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28 grader.

Efter vask lægges modellen til tørre på håndklæder.

Pris: 69,00 kr.

Pris: 69,00 kr.

Andre produkter