Produkt

Leonora

PRODUKTBESKRIVELSE

Leonora by Permin er med sin helt særlige komposition et meget elegant og moderne garn, velegnet til alt fra tørklæder til babystrik. Den perfekte balance mellem silke og kid mohair giver garnet det blanke udtryk, der samtidig er blødt og let, og knap så vamset som en klassisk silk-mohair kvalitet.

Leonora by Permin er derfor et særlig blødt garn og selvom det indeholder 40% uld, kradser det på ingen måde og er virkeligt rart mod huden.

Prisen er pr. 25/g

De viste farver er dem, vi har på lager. Kontakt os venligst, hvis du har forespørgsel på en anden farve, eller på et bestemt antal nøgler.

SPECIFIKATIONER

  • Indeholder 50% silke, 40% uld og 10% kid mohair
  • Løbelængde: ca. 180m på 25g.
  • Vejledende strikkefasthed: 28m/40 p på p. 3 pr. 10 cm.

 

VASKEANVISNING

Når du er færdig med dit strik, anbefaler Permin, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

Dette garn skal vaskes i hånden for at passe bedst muligt på fibrene i garnet. Vær derfor nænsom og undgå at trække for meget i det. Derudover er det vigtig at bruge et uldvaskemiddel, som vil pleje og vedligeholde fibrene i garnet.

Tør dit strik ved at rulle det ind i et håndklæde og pres det overskydende vand ud. Læg det herefter på et tørt håndklæde og træk det forsigtigt ud i opskriftens angivne mål. Lad det ligge fladt og tørre.

Pris: 49,00 kr.

Pris: 49,00 kr.

Andre produkter