Produkt

Lillemor by Permin

PRODUKTBESKRIVELSE
Lillemor er 100 % økologisk, håndfarvet merinould. Lillemor findes i 10 skønne farver, som kan bruges til både babyer, børn og voksne. Merinoulden er fra Sydamerika og mulesing fri.

Merinould er af de blødeste uldkvaliteter, da det er meget tynde fibre og dermed det perfekte valg til sart (baby)hud. Merinould har flere naturlige egenskaber som fx temperaturregulering, svedabsorbering, beskytter mod svedlugt og er både smuds- og vandafvisende.

Da garn til babyer og børn oftere vaskes end andet tøj er Lillemor Superwash behandlet, således at det kan vaskes i vaskemaskine efter vaskeanvisningerne på banderolen. Bemærk at det anbefales ikke at bruge skyllemiddel. Arbejdet bør ikke ligge i blød. Superwash behandlingen brugt til Lillemor er lavet uden brug af Klorin.

Merinould kan anvendes året rundt, giver et flot resultat uanset om det er håndstrik eller hækling. Lillemor kan med fordel bruges til både små babytæpper, accessoires og strik, som anvendes tæt på huden, hvor blødheden er ekstra vigtig.

Konstruktionen gør at garnet giver en flot struktur og har en god elasticitet. Garnet kan med fordel også strikkes sammen med fx Angel eller dobbelt, for at give et andet udtryk.

Med en Oeko Tex Standard 100 Class 1 certificering er Lillemor testet for skadelige stoffer. Class 1 refererer til en produktklasse, som omfatter produkter til babyer, som har de strengeste krav og grænseværdier.

Bemærk at farverne kan afvige fra skærm til skærm, således at farven kan have et lidt anderledes udtryk i dagslys.

SPECIFIKATIONER

  • 100% økologisk merinould
  • Løbelængde: ca. 100m/25 g
  • Vejledende strikkefasthed: 24-26m = 10cm på p. 3-4mm

VASKEANVISNING

Hvis du vasker på 30 grader uldprogram i vaskemaskine, anbefaler vi at du vasker din strikkeprøve først.

Pris: 24,00 kr.

Pris: 24,00 kr.

Andre produkter

68,00 kr.