Produkt

Bella Color

PRODUKTBESKRIVELSE

Bella Color by Permin er en farverig favorit. Kompositionen er en klassisk kid mohair med uld, der giver det karakteristiske langhårede udtryk. Garnet er let og varmt og egner sig særligt godt til store sweatre og kjoler da det holder et let og luftigt udtryk selv i et stort arbejde. Denne chunky mohair har fine farveforløb, der giver et håndfarvet udtryk til dit arbejde. Kombiner den med en gennemfarvet følgetråd, strik den alene er samme med flere, for dit helt eget udtryk.

Bella Color by Permin findes også I en gennemfarvet udgave, som hedder Bella by Permin – se vores udvalg her: https://cottonwear.dk/vare/bella/

SPECIFIKATIONER

  • indeholder 75% kid mohair, 20% uld og 5% polyamid
  • Løbelængde: ca. 145m på 50g.
  • Vejledende strikkefasthed: 14mx22p = 10 cm. på p. 14mm

 

VASKEANVISNING

Når du er færdig med dit strik, anbefaler vi, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

Dette garn skal vaskes i hånden for at passe bedst muligt på fibrene i garnet. Vær derfor nænsom og undgå at trække for meget i det. Derudover er det vigtig at bruge et uldvaskemiddel, som vil pleje og vedligeholde fibrene i garnet.

Tør dit strik ved at rulle det ind i et håndklæde og pres det overskydende vand ud. Læg det herefter på et tørt håndklæde og træk det forsigtigt ud i opskriftens angivne mål. Lad det ligge fladt og tørre.

Pris: 99,00 kr.

Pris: 99,00 kr.

Andre produkter

100,00 kr.