Produkt

Bella

PRODUKTBESKRIVELSE

Bella by Permin er en af vores mest populære garner og med god grund. Bella by Permin favner nemlig bredt og kan bruges sammen med en følgetråd eller alene enten i en eller flere tråde. Kompositionen er en klassisk kid mohair med uld, der giver det karakteristiske langhårede mohair udtryk og giver det færdige arbejde en flot glorie. Kid mohair er desuden en meget let og varm fiber, der egner sig særligt godt til store sweatre og kjoler, fordi den holder et let og luftigt udtryk selv i et stort arbejde.

Kan eksempelvis bruges til ‘Fat Fur Hat’ af Spektakelstrik, eller ‘Picot sweater’ af Lene Holme Samsøe.

SPECIFIKATIONER

  • 75% kid mohair, 20% uld og 5% polyamid
  • Løbelængde: ca. 145m på 50g.
  • Vejledende strikkefasthed: 14m/22p = 10 cm på p. 6

 

VASKEANVISNING

Når du er færdig med dit strik, anbefaler Permin, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

Dette garn skal vaskes i hånden for at passe bedst muligt på fibrene i garnet. Vær derfor nænsom og undgå at trække for meget i det. Derudover er det vigtig at bruge et uldvaskemiddel, som vil pleje og vedligeholde fibrene i garnet.

Tør dit strik ved at rulle det ind i et håndklæde og pres det overskydende vand ud. Læg det herefter på et tørt håndklæde og træk det forsigtigt ud i opskriftens angivne mål. Lad det ligge fladt og tørre.